2023

2022

Bekroond met meervoudige awards en prijzen.

“Bekroond met meervoudige awards en prijzen.”

 
Sinds april 2021 neemt Anja deel aan de prestigieuze Baby Photo Awards.  Dit is een internationaal platform voor newborn-, zwangerschaps- en kinderfotografie met meer dan 5000 geregistreerde fotografen. Haar deelname aan deze gerenommeerde wedstrijd heeft geleid tot het winnen van diverse awards. Hierdoor heeft ze haar uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit laten zien.
In juli 2021 werd Anja lid van de prestigieuze Legacy Photography Awards, waar ze diverse eervolle vermeldingen verdiende. Ze behaalde wereldwijd meerdere eerste prijzen in de newborn- en maternitycategorieën, evenals tweede en derde plaatsen in de newborn-, kids- en maternitycategorieën.
Het jaar 2021 was hierdoor bijzonder succesvol voor Anja. Ze bereikte immers niet alleen de status van semi-finalist in de newborncategorie, maar ook de top 10 in de maternitycategorie.
In 2022 werd Anja bekroond tot Internationaal Fotograaf van het Jaar in de Newborn categorie. Verder haalde ze ook de vermelding als semi-finalist in de Maternity categorie.
En nu, met trots delen we het nieuws dat Anja in 2023 opnieuw de titel Internationaal Fotograaf van het Jaar heeft verdiend in de categorie Newborn.
Maar dat is niet alles – ze is ook bekroond tot finalist in twee andere categorieën, Maternity en Childs Portrait Studio. Deze recente onderscheidingen bevestigen Anja’s voortdurende toewijding en excellentie in haar vakgebied. Tevens tonen ze ook haar veelzijdigheid en meesterschap in het vastleggen van bijzondere momenten.
Hieronder vind je ten eerste een overzicht van Anja’s podiumplaatsen bij de Legacy Photography Awards. Ten tweede vind je ook enkele van haar bekroonde foto’s bij de Baby Photo Awards. Neem een diepgaande blik op haar onderscheiden werk, onderverdeeld per categorie. De erkenning van deze gerenommeerde competities bevestigt de kwaliteit van Anja’s fotografie. Daarnaast biedt het ook een prachtige inkijk in de magische momenten die ze weet vast te leggen.
Ontdek meer van haar werk en bewonder de bekroonde foto’s die deze bijzondere momenten vereeuwigen.