Newborn en Maternity Fotografie: Insider Tips & Shoot Previews
Welkom op mijn blogpagina, waar ik met veel enthousiasme mijn passie voor newborn– en maternityfotografie met jullie deel met insider tips en shoot previews.

Newborn en Maternity Fotografie: Blog met Tips & Shoot Previews

Deze blogs zijn als een uitnodiging om samen door de emotionele reis van ouderschap te reizen, vastgelegd in betoverende beelden.
Laat je inspireren terwijl je ontdekt hoe mijn liefde voor het vastleggen van deze kostbare momenten tot leven komt. De verhalen die ik deel, geven een inkijkje in de bijzondere wereld van ouderschap, vol onvergetelijke momenten en waardevolle tips.
Ik neem je mee op een reis door de magie van het vastleggen van newborns en zwangerschappen, en deel mijn ervaringen, inzichten en creatieve processen. Of je nu zelf een ouder bent, een fotografieliefhebber of gewoon nieuwsgierig bent naar de emoties achter de beelden, hier vind je een schat aan informatie en verhalen.
Samen duiken we diep in de essentie van ouderschap en fotografie. Ontdek de schoonheid van het moment, omarm de uitdagingen en laat je verwonderen door de kracht van beelden.
Mijn blogs zijn niet slechts woorden op een scherm; ze zijn een uitnodiging om deel te nemen aan een gemeenschap van liefde, groei en herinneringen.
Bedankt dat je de tijd neemt om mijn blogs te verkennen. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze bijzondere reis van ouderschap en fotografie te beleven. Veel leesplezier!
newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen- Heusden - Zolder -Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash - Ana Brandt - Certified instructor - award - truc - hack

De Ultieme Hack voor Kalmere Baby’s tijdens Newborn Fotoshoots

De Ultieme Hack voor Kalmere Baby’s tijdens Newborn Fotoshoots

Het fotograferen van pasgeborenen kan soms een uitdaging zijn, vooral als de kleintjes niet helemaal in de stemming zijn. Onlangs heb ik echter een nieuwe hack ontdekt die wonderen doet tijdens de sessies. Deze tip kan een game-changer zijn voor fotografen die moeite hebben met onrustige baby’s.

Lees verder »
newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash - Ana Brandt - Certified instructor - award

Nieuwe Hoogten Bereikt: Een Verjaardag om te Vieren!

Elk jaar markeer ik mijn verjaardag met een zelfportret fotoshoot. Dit jaar was geen uitzondering, maar ik voegde een speciaal tintje toe door mijn vriend Luc over te halen om samen met mij op de foto te gaan. Het resultaat? Een prachtige verzameling foto’s die ons als koppel vastleggen in een moment van tijdloze schoonheid.

Lees verder »
hondenfotografie - hoe het begon - newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie

Mijn Passie voor Fotografie: hoe het begon

Mijn Passie voor Fotografie: hoe het begon
Herinneren jullie je nog allemaal hoe mijn fotografie is begonnen? Het begon allemaal met mijn twee Shar-Pei, Hiro en Ziva.
Constant legde ik hun avonturen vast, en zo rolde ik in de wereld van fotografie.
Ik zocht tutorials op You Tube en leerde over de belichtingsdriehoek in online workshops.
Met mijn eerste spiegelreflexcamera in handen schreef ik me in voor verschillende workshops.
Zo kon ik verder alles toepassen op Hiro en Ziva om het mooiste plaatje te creëren.
Perfectie zit in mijn bloed, en ik streef altijd naar uitmuntendheid in alles wat ik doe.

Lees verder »
Unieke Handgemaakte Newborn Outfits: Creativiteit en Passie -newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-cAward - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash

Unieke Handgemaakte Newborn Outfits: Een Verhaal van Creativiteit en Passie

Wist je dat achter heel wat schattige outfits die je ziet in de adembenemende newbornfoto’s van Anja Maesen Photography een prachtig verhaal schuilt? Daarom onthul ik in deze blog graag hoe de lockdownperiode door Corona mijn creativiteit heeft aangewakkerd. Verder heeft dit geleid tot het ontstaan van unieke handgemaakte outfits, mutsjes en wraps voor pasgeborenen

Lees verder »
newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie

Maak de Eerste Verjaardag van Jouw Kleintje Onvergetelijk met Onze Speciale Cakesmash Fotoshoot Actie!

Maak de Eerste Verjaardag van Jouw Kleintje Onvergetelijk
met Onze Speciale Cakesmash Fotoshoot Actie!

Ben jij op zoek naar een unieke manier om de eerste verjaardag van je kleintje vast te leggen? Dan heb ik geweldig nieuws voor jou! Ik ga een speciale actie lanceren voor cakesmash fotoshoots! Een cakesmash shoot is niet alleen een fantastische manier om deze mijlpaal te vieren, maar ook een blijvende herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Lees verder »
blog - newborn - fotografie - fotograaf - Limburg - België - Halen - Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - froggy

Veiligheid boven Alles: Het Belang van Een Ervaren Newborn Fotograaf

De Magie van de Reveal Wall: Een Nieuwe Dimensie in Fotografie
Vandaag deel ik met jullie een mijlpaal in mijn fotografie-avontuur – de allereerste onthulling aan de Reveal Wall bij Anja Maesen Photography! 

Een Totale Beleving van Begin tot Einde
Bij Anja Maesen Photography streven we ernaar om niet alleen prachtige beelden vast te leggen, maar ook een onvergetelijke ervaring te creëren voor onze klanten. Vanaf het moment dat de shoot wordt geboekt, nemen we onze klanten mee op een reis door een online catalogus. Hier kunnen ze kiezen uit een scala aan kleuren, outfits voor de newborn, attributen om de baby in te leggen en prachtige jurken voor de mama. Een uitgebreide gids bereidt hen volledig voor op de newborn shoot.

Lees verder »
Abonneer je op mijn blog

Met deze blogs nodig ik jullie uit om mee te reizen door de emotionele reis van ouderschap, vastgelegd in betoverende beelden.

Ontdek hoe mijn passie voor newborn- en maternityfotografie tot leven komt, gevuld met verhalen, tips en onvergetelijke momenten.