Achter de Schermen bij de Magische Newborn Shoot van Jef!

 

Achter de Schermen bij de Magische Newborn Shoot van Jef!

Hallo allemaal,

Ik ben zo enthousiast om jullie een exclusief kijkje achter de schermen te geven van de recente newborn shoot met Jef. Hij is de prachtige 13 dagen oude zoon van mijn gewaardeerde oud-collega op het SOC van de NMBS.

Herinneren jullie je nog de liefdevolle momenten die we twee jaar geleden hebben vastgelegd met hun oudere zoontje, Lowie? Welnu, de tijd is gekomen om opnieuw een onvergetelijke reis vast te leggen en te delen!

Deze bijzondere familie heeft opnieuw voor mij gekozen om hun kostbare herinneringen vast te leggen, en ik voel me zo vereerd. In mijn nieuwste blog deel ik niet alleen een voorproefje van de schattige momenten tijdens de shoot, maar ook het afgewerkte resultaat dat jullie hart zeker zal verwarmen.

 

blog - newborn - fotografie - fotograaf - Limburg - België - Halen - Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie

 
 

De shoot is al bij al heel vlot verlopen, enkel had Jef wel al snel opnieuw honger. Hier wordt uiteraard uitgebreid tijd voor genomen!

Het is niet alleen een fotosessie; het is een viering van liefde, nieuw leven en de kracht van familiebanden. De stralende mama Jolien is zowel een oud-collega maar ook een vriendin diep in mijn hart. Zij maakt elke fotosessie speciaal met haar innerlijke en uiterlijke schoonheid.

Dank je wel voor de kans om deel uit te maken van deze kostbare momenten en herinneringen. Laten we samen de liefde vieren die in deze beelden is vastgelegd en koesteren voor altijd. 

#NewbornPhotography #BehindTheScenes #MagicalMoments #FamilyLove #NewBeginnings