Mijn Passie voor Fotografie: hoe het begon

hondenfotografie - hoe het begon - newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie
 

Mijn Passie voor Fotografie: hoe het begon

Herinneren jullie je nog allemaal hoe mijn fotografie is begonnen? Het begon allemaal met mijn twee Shar-Pei, Hiro en Ziva.
Constant legde ik hun avonturen vast, en zo rolde ik in de wereld van fotografie.
Ik zocht tutorials op You Tube en leerde over de belichtingsdriehoek in online workshops. 
Met mijn eerste spiegelreflexcamera in handen schreef ik me in voor verschillende workshops.
Zo kon ik verder alles toepassen op Hiro en Ziva om het mooiste plaatje te creëren. 
Perfectie zit in mijn bloed, en ik streef altijd naar uitmuntendheid in alles wat ik doe.
hondenfotografie - hoe het begon - newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie
hondenfotografie - hoe het begon - newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie
hondenfotografie - hoe het begon - newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie

Uiteindelijk bleek dan huwelijksfotografie mijn fascinatie te zijn.
Daar ontdekte ik de magie van kleurengels met mijn flitsers, waarmee ik speciale effecten creëerde.
Ook hiervoor volgde ik verschillende workshops om bekend te geraken met de verschillende flitstechnieken.
Het experimenteren met deze techniek gaf me een ongekende creatieve vrijheid.
Net zoals newborn fotografie mij datzelfde gevoel geeft. Omdat ik ook hier met het creëren van verschillende set-ups mijn creativiteit kwijt kan.

Vandaag wil ik die draad van kleurengels weer oppakken in mijn studiofotografie.
Tijdens maternity shoots zal ik opnieuw experimenteren met deze fascinerende techniek.
Daarnaast heb ik weer nieuwe inspiratie opgedaan tijdens een fascinerend online event met Ana Brandt. Zo waren hier verschillende fotografen die over diverse onderwerpen hebben lesgegeven.
Morgen staat er al een model klaar, en ik kan niet wachten om nieuwe technieken uit te proberen.
Ben jij ook benieuwd naar de resultaten? Blijf dan zeker volgen!