Maak de Eerste Verjaardag van Jouw Kleintje Onvergetelijk

met Onze Speciale Cakesmash Fotoshoot Actie!

newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie
 

Maak de Eerste Verjaardag van Jouw Kleintje Onvergetelijk

met Onze Speciale Cakesmash Fotoshoot Actie!

 

Ben jij op zoek naar een unieke manier om de eerste verjaardag van je kleintje vast te leggen? Dan heb ik geweldig nieuws voor jou! Ik ga een speciale actie lanceren voor cakesmash fotoshoots! Een cakesmash shoot is niet alleen een fantastische manier om deze mijlpaal te vieren, maar ook een blijvende herinnering die je voor altijd zult koesteren.

Bij mijn cakesmash fotoshoots leg ik niet alleen de cakesmash zelf vast, maar beginnen we ook met het maken van prachtige foto’s in verschillende andere thema’s. En het beste van alles? Ik zorg voor de kleding, zodat je kleintje er stralend uitziet op elke foto!

En om deze spannende verandering te vieren, heb ik een speciale aanbieding voor jullie! Boek nu je cakesmash fotoshoot voor 2024, vanaf het pakket van 16 foto’s, en ontvang de cake ter waarde van €50 helemaal gratis! Maar wees er snel bij, want deze actie is slechts tijdelijk geldig!
Ga naar Kids fotografie en klik op de Pop-up, vul je e-mail adres in en verzend om zo jouw gratis cake te mogen ontvangen bij jouw boeking!

Benieuwd naar hoe zo’n cakesmash fotoshoot eraan toegaat? Bekijk dan zeker het filmpje achter de schermen en bewonder de prachtige foto’s van eerdere kindershoots. Ik kan niet wachten om ook jouw kleintje vast te leggen tijdens deze magische mijlpaal!