Tweemaal Internationaal Fotograaf van het Jaar: Mijn Viering van Bijzondere Momenten!

 

Tweemaal Internationaal Fotograaf van het Jaar!

 

Hallo allemaal,

Ik ben ontzettend enthousiast om met jullie te delen dat ik voor het tweede jaar op rij de titel Internationaal Fotograaf van het Jaar heb gewonnen in de categorie Newborn fotografie voor de Legacy Photography Awards. Deze prestatie is niet alleen een eerbetoon aan mijn passie, maar ook aan de bijzondere momenten die ik mag vastleggen.

Een “Once in a Lifetime” Ervaring:

Ik dacht vorig jaar dat het winnen van deze titel een ‘once in a lifetime’ ervaring zou zijn. Het is nu echter heel bijzonder dat ik dit voor de tweede keer mag beleven. Dit overtreft mijn verwachtingen!

Uitzonderlijke Erkenning:

Wat deze overwinning extra speciaal maakt, is dat ik dit jaar ook één van de finalisten was in de categorie Maternity, alsook in de categorie Studio Childs Portrait. Het is echt uitzonderlijk en ik ben zo trots!

Triomf in de Newborn Categorie:

In de categorie Newborn heb ik dit jaar 6 van de 11 edities op mijn naam mogen schrijven met een eerste plaats, samen met nog eens 12 tweede plaatsen. Het vastleggen van emoties en tederheid in beelden blijft een ware kunstvorm voor mij. Ik bekijk elke foto als een Fine Art project, waarbij ik sprookjesachtige beelden maak van de modellen in mijn studio.

 

 
 

Een Kijkje Achter de Schermen:

Laat me jullie een kijkje achter de schermen geven bij Anja Maesen Photography. Mijn aanpak is altijd gericht op professionaliteit, veiligheid, en het vastleggen van unieke momenten in het leven van ouders en kinderen. Op de home pagina vind je een video waarin je kan zien hoe een newborn shoot tot stand komt.

Uitnodiging tot Samenwerking:

Ik nodig jullie uit om samen met mij deze unieke momenten vast te leggen. Voor ouders die op zoek zijn naar blijvende herinneringen, bied ik een speciale ervaring. Dit gaat verder dan het gewoon afleveren van foto’s, we maken er samen een onvergetelijke ervaring van!

Conclusie:

Ik kijk met trots uit naar wat de toekomst in petto heeft en blijf streven naar perfectie in mijn kunst. Bedankt dat jullie deel uitmaken van dit bijzondere avontuur!