Unieke Handgemaakte Newborn Outfits: Een Verhaal van Creativiteit en Passie

Unieke Handgemaakte Newborn Outfits: Creativiteit en Passie -newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-cAward - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash
 

Unieke Handgemaakte Newborn Outfits: Een Verhaal van Creativiteit en Passie

Wist je dat achter heel wat schattige outfits die je ziet in de adembenemende newbornfoto’s van Anja Maesen Photography een prachtig verhaal schuilt? Daarom onthul ik in deze blog graag hoe de lockdownperiode door Corona mijn creativiteit heeft aangewakkerd. Verder heeft dit geleid tot het ontstaan van unieke handgemaakte outfits, mutsjes en wraps voor pasgeborenen.

Tijdens de lockdown leek de wereld te vertragen en het normale leven kreeg een pauze. Desalniettemin bleef mijn passie voor het vastleggen van kostbare momenten onverminderd. Als veiligheidsagent voor de NMBS kon ik mijn werk voortzetten, maar de mogelijkheid om foto’s te maken werd beperkt. Hierdoor ontstond er echter, in die periode van onzekerheid en afzondering, een nieuw creatief pad.
Gedreven door de wens om iets unieks en speciaals te creëren, besloot ik mijn liefde voor handwerk te combineren met mijn passie voor newbornfotografie. Vandaar dat ik mijn zoektocht begon naar hoogwaardige wol die niet alleen babyproof was, maar ook luxueus en pluizig aanvoelde. Uiteindelijk, na wat speurwerk vond ik de perfecte materialen en haakpatronen om mee te werken.

Wat begon als een experiment, groeide al snel uit tot een ware passie. Namelijk, door mijn creativiteit gaf ik mijn eigen draai aan bestaande patronen. Als gevolg hiervan creëerde ik prachtige en unieke newborn outfits die elke fotoshoot tot leven brachten. Van schattige mutsjes tot zachte wraps, elk stuk droeg mijn persoonlijke toets en liefde voor het vak.
Enerzijds blijf ik altijd op zoek naar unieke handgemaakte creaties op het internet. Dus ik koop m.a.w. ook veel exclusieve stuks aan van gespecialiseerde collega’s.  Anderzijds vormt een groot deel van mijn collectie nu een weerspiegeling van mijn eigen ambachtelijke vaardigheden. Zo vertelt elk stuk zijn eigen verhaal en draagt bij aan de magie van de newbornfotografie die ik met trots deel met mijn klanten.

Dus, wanneer je door mijn portfolio bladert, zie je de schattige newborns pronken in de handgemaakte outfits. Dat heeft te maken met elk detail dat met liefde en toewijding is gemaakt. 
Bekijk ook zeker het bijgevoegde filmpje om te zien hoe ik deze outfits allemaal bewaar in de studio. Verder hoe ik jullie laat meekiezen via een online catalogus, zodat jullie je persoonlijke voorkeur kunnen aangeven voor jullie eigen fotoshoot.
Tot slot nodig ik je uit om mee te genieten van de prachtige momenten die zijn vastgelegd en de unieke creaties die deze momenten nog specialer maken. Ter illustratie kan je de pagina bekijken over Newborn fotografie.