Alle antwoorden op je vragen omtrent je newborn shoot

Ik ben vergeten een newborn te boeken, is het te laat?
 
Het is nooit te laat om je baby te laten fotograferen. Het is wel belangrijk om te weten wat je mag verwachten.
 
Opgekrulde slapende newborn foto’s zijn nooit gegarandeerd maar meestal wel haalbaar bij baby’s onder de 2 weken. Een baby van 6 weken oud kan slapen tijdens de sessie en kan gedeeltelijk wakker zijn, maar het kan zijn dat hij niet meer kan opkrullen in baarmoeder positie of dat hij niet meer wil gewrapt zijn. We geloven erin dat baby’s kunnen gefotografeerd worden op elke leeftijd.
Wat als mijn baby niet slaapt?
 
Veel baby’s slapen niet tijdens hun shoot. Sommige zijn de hele sessie wakker!! We kunnen normaal gesproken toch prachtige foto’s maken, zeker als ze gewrapt zijn!
Wat als mijn baby huilt?
 
Baby’s zijn baby’s en ze zullen huilen! We doen er alles aan om ze te troosten en ze te omringen met een comfortabele omgeving.
Anja heeft verschillende specifieke workshops doorlopen, ze heeft veel ervaring en ze heeft veel troosttechnieken en goede tips.
Wat als we geen enkele geweldige foto verkrijgen?
Krijg ik dan een terugbetaling of een nieuwe shoot?
 
Anja heeft een reputatie om een succesvolle en gevarieerde galerij van newborn foto’s te kunnen bekomen, zelfs met een moeilijke baby. We zullen er alles aan doen om mooie newborn foto’s te bekomen en om jouw baby te troosten en kalmeren, indien nodig volledig gewrapt.
In het geval dat het echt onmogelijk is om jullie baby te fotograferen, bespreken we de opties tijdens de shoot.
Kijk gerust naar het filmpje “Behind the Scenes” op de homepagina.
Hoeveel foto’s krijgen we?
 
Sessies duren tussen de 1 (Ienimini) en 4 uur en het aantal foto’s dat genomen wordt, is volledig afhankelijk van hoe de baby meewerkt tijdens de overgang van de poses. Normaal gesproken wordt het pakket op voorhand gekozen door de klant, maar men kan het pakket upgraden als alles vlot verloopt en als we dus meer foto’s hebben dan voorzien.
Kunnen we ouders foto’s krijgen, en met onze andere kinderen, of met onze hond?
 
Gelieve de pakketten te bekijken. We hebben sessies met de baby alleen, maar ook voor de familiefoto’s. Dus als je de ouders, zus of broer of andere gezinsleden erbij wilt, gelieve te kiezen voor dit pakket.
newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash
Mijn baby is net besneden, kunnen we toch komen?
 
Als de baby goed geneest, dan wel. De meeste baby’s zijn volledig genezen voor hun shoot. Veel ouders gebruiken Vaseline of een andere gel die de dokter heeft voorgeschreven om te genezen. We zullen de zone beschermd houden en wij nemen sowieso geen naakte foto’s.
Als je baby een latere besnijdenis heeft gehad, kan je baby nog steeds de shoot doen en alle normale voorzorgsmaatregelen worden gedaan. Breng dit gerust ter sprake tijdens de shoot. We willen dat je volledig betrokken bent bij het proces.
Mijn baby heeft de navelstreng nog, is het OK om foto’s te nemen?
 
Ja! De meeste baby’s hebben hun navelstreng nog, het duurt meestal 2 weken eer deze afvalt. Sommige baby’s verliezen deze zelfs tijdens de shoot! We houden toch sowieso altijd de luier aan en bedekken de navelstreng zodat het niet op het stof komt. We zijn heel voorzichtig met newborns en we zijn er ons van bewust dat nazorg heel belangrijk is.
Wat als mijn peuter niet wil meewerken?
 
Kinderen zijn kinderen, en we doen ons best om op elke leeftijd met hen samen te werken. We hebben wel enkele trucjes en eventueel kunnen we hen, met jullie goedkeuring een beloning beloven als ze mooie foto’s laten maken.
newborn - fotografie - fotograaf - Limburg - België - Halen - Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie
Worden de foto’s bewerkt? Mijn baby heeft uitslag en mijn peuter heeft een krab in zijn gezicht!
 
Ja! Alle foto’s worden steeds bewerkt! We Photoshoppen altijd tijdelijke zaken weg zoals rode voeten, uitslag, geelzucht, schilfertjes op de handen en voeten, enz… Andere zaken zoals een moedervlek of een geboortevlek laten we staan, omdat dit voor het leven blijft staan en het deel uitmaakt van de baby.
Hoe snel kunnen we de foto’s zien?
 
We proberen altijd een preview van 1 of 2 afgewerkte foto’s te tonen op dezelfde dag.
Hierna nemen we onze tijd om de rest van de galerij te bewerken en je zal de foto’s digitaal ontvangen binnen de 1 à 2 weken.