Workshops fotografie Newborn of Maternity

newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Workshops - certified instructor - Ana Brandt
newborn-fotografie-fotograaf-Limburg-België-Halen-Award - Newborn - Maternity - Kinderfotografie - Anja Maesen Photography - studioshoot - fine art fotografie - babyfotografie - zwangerschapsfotografie - cakesmash - Ana Brandt - Certified instructor
Vaak kreeg ik het verzoek om workshops te geven, maar ik wilde dit pas doen na bewezen succes.
Na het winnen van verschillende awards, internationale titels en prijzen, heb ik me laten begeleiden door de toonaangevende newborn/maternity fotograaf ter wereld, Ana Brandt uit Californië.
Ik ben nu de enige fotograaf in heel België die gecertificeerd is door Ana Brandt!
Tijdens haar begeleiding doorliep ik uitgebreide cursussen, nam ik diverse tests af, maakte ik filmpjes van mijn fotoshoots en ontwikkelde ik documentatie voor klanten. Als kers op de taart legde ze zelfs het eindexamen af in mijn studio om mijn lesgeven te beoordelen.
Met trots ben ik nu Internationaal gecertificeerd om, op een kundige manier en met de nadruk op veiligheid, mijn passie door te geven aan andere enthousiaste fotografen.

Workshop Flow

In een newbornfotografieworkshop staat veiligheid van de baby voorop. We behandelen diverse wrappingtechnieken, camera-instellingen, belichting, optimale hoeken voor fotograferen, correcte positionering van de gewrapte baby, het interpreteren van babygedrag, compositie, en het gebruik van attributen.
Het correct poseren en wrappen van de baby wordt gedetailleerd uitgelegd, waarbij ik dit demonstratief uitvoer. Op verzoek kan dit ook door de cursist worden gedaan, mits voldoende ervaring met newbornfotografie en bij 1-op-1 training.

Masterclass

De masterclass gaat dieper in op flitstechnieken en omvat niet alleen gewrapte poses, maar ook poses in outfits op bedjes, in emmers of op de posing table.
Net zoals in de workshop, zal alleen ik de baby wrappen en positioneren.
Bij beide workshops is het belangrijk dat je aangeeft waar je mee worstelt, zodat we dit specifiek kunnen behandelen tijdens de sessie.
Voor een intensievere training bied ik 1-op-1 privé workshops aan, waarin ik al mijn aandacht op jou kan richten en dieper kan ingaan op jouw behoeften.

Aanvraag info Workshops

Heeft u interesse in onze workshops? Vul dan snel het onderstaande formulier in en voorzie ons van de volgende informatie, inclusief enkele foto’s van uw recente werk.
Na ontvangst ontvangt u van mij een PDF-bestand met uitgebreide informatie over de workshop en de bijbehorende prijzen.
  1. Hoe lang bent u al actief als fotograaf en hoeveel tijd daarvan doet u  newborns/maternity?
  2. Welke aspecten wilt u graag verbeteren?
  3. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen?
Wij kijken ernaar uit om samen met u aan uw vaardigheden te werken!