Workshops

Anja Maesen_15X15 certified instructor
Ik heb al zo de vaak vraag gekregen om workshops te geven, maar ik wilde dit pas doen als ik mezelf echt bewezen had.
Dus na verschillende awards, internationale titels en prijzen, heb ik me door de grootste newborn/maternity fotograaf in de wereld, Ana Brandt uit Californië, laten begeleiden en opleiden tot “International Certified teacher”, als enige fotograaf in heel België!
Onder haar begeleiding heb ik de cursussen doorlopen en allerlei testen afgelegd, filmpjes moeten maken van mijn fotoshoots en documenten opstellen voor klanten, en als kers op de taart , is zij het finaal examen komen afleggen in mijn eigen studio om te beoordelen hoe ik de lessen geef aan de cursisten.
Ik mag nu met trots zeggen dat ik Internationaal gecertificeerd ben om op een juiste manier, met voldoende kennis en met de nadruk op de veiligheid van de baby kan lesgeven en zo mijn passie doorgeven aan andere gepassioneerde fotografen.

Workshop Flow

In een newborn fotografie workshop wordt in eerste plaats aandacht geschonken aan de veiligheid van de baby. Er worden verschillende wrapping technieken uitgelegd, camera settings, belichting, de hoeken waaruit je moet fotograferen, het positioneren van de gewrapte baby, het lezen van de baby, de compositie van de foto, het gebruik van props, enz…
Het poseren en wrappen van de baby wordt goed uitgelegd, maar wordt steeds door mezelf gedaan.
Op aanvraag kan dit ook door de cursist gedaan, mits voldoende ervaring met newborn en mits 1-to-1 training.

Masterclass

In een masterclass wordt er dieper ingegaan op beheersing van flitstechnieken en worden niet enkel gewrapte poses, maar ook poses in outfit op bedje, in emmer of op posing table uitgevoerd. ook hier wordt de baby enkel door mij gewrapt en geposeerd.
Belangrijk is bij beide workshops dat je aangeeft waar je zelf mee struggelt, zodat we dit tijdens de workshop kunnen aankaarten.
Wil je graag een intensievere training, kan je kiezen voor een 1-to-1 privé workshop zodat ik al mijn aandacht naar jou kan richten en echt ingaan op de punten waar jij het nodig hebt.

Aanvraag info Workshops

Heeft u interesse in een workshop? Vul dan snel het onderstaande formulier in met volgende informatie en upload enkele foto’s van uw recent werk.
Nadien ontvangt u van mij een PDF file met meer info omtrent de workshop en de prijzen. 
  1. Hoe lang bent u al fotograaf en hoeveel tijd daarvan fotografeert u newborns/maternity?
  2. Wat zijn de punten waar u aan zou willen werken?
  3. Eventuele specifieke vragen